• Novinka
BabyStyle Egg3 TANDEM sedací část,...

BabyStyle Egg3 TANDEM sedací část, Mink 2024

Tandemová sedací část egg3®

Po dokoupení sady tandemových adaptérů egg2® / egg3® lze z kočárku egg2® / egg3® vytvořit tandemový neboli sourozenecký kočárek.

Tandemové sedací části egg3® jsou v současné době k dispozici na objednávku v barvách Carbonite, Feather a Mink pro použití od cca 6 měsíců věku dítěte.

E3TAMI
Vyprodáno
7 499 Kč
Vč. DPH

 

Tandemový mód kočárku egg3®

Kočárek egg3® skvěle funguje pro jedno dítě, ale byl také navržený tak, aby rostl spolu s vaší rodinou, takže vám počáteční investice vydrží mnohem déle! Ať už potřebujete přepravit novorozená dvojčata, miminko a batole, dvě batolata nebo vaše dítě s milovaným chlupatým členem rodiny, máme pro vás řešení. 

Neexistují žádné kompromisy, pokud jde o plynulost jízdy nebo pohodlí pro tlačícího rodiče. Naše tandemové adaptéry jsou navrženy s ohledem na snadné použití a umožňují sestavit a rozložit systém kočárku egg3® během několika sekund. 

Pro dvojčata nebo věkově blízké sourozence jsou tandemové sedací části v současné době k dispozici na objednávku v barvách Carbonite, Feather a Mink, pro použití od cca 6 měsíců věku. 

Schválené konfigurace s použitím tandemových adaptérů egg2® /egg3®:

  • Horní sedací část na rámu je otočená po směru jízdy, hluboký díl na spodní pozici je na rámu posazený po směru jízdy;
  • Horní dětská autosedačka je na rámu posazená proti směru jízdy, tedy směrem k rodiči (vyžaduje multi adaptéry na autosedačku), spodní tandemová sedací část je na rámu posazená po směru jízdy.
  • Horní hluboký díl je na rámu posazený proti směru jízdy tedy čelem k rodiči (lze použít v kombinaci se zvyšovacími adaptéry), spodní hluboký díl je na rámu posazený po směru jízdy;
  • Tandemové autosedačky pro miminka jsou obě orientované směrem k rodiči (vyžadují použití multi adaptérů na autosedačku a tandemové spodní multi adaptéry na autosedačku)
  • Horní autosedačka je na rámu posazená proti směru jízdy (vyžaduje multi adaptéry na autosedačku), spodní sedací část je naopak orientovaná proti směru jízdy na rámu;
  • Horní sedací část je na rámu posazená po směru jízdy, spodní tandemová sedací část je na rámu posazená také po směru jízdy.
Žádné recenze
Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.